Telefoonnummer: 052 25 99 69e-mail: info@jongebaliedendermonde.be
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Actie voor de Warmste Week!

12/12/2020

Waarde Confraters,

 

 

De jonge balie wil dit jaar haar steentje bijdragen aan kom op tegen kanker, door een actie op poten te zetten in het kader van de warmste week.

 

Op 12 december as. gaan we wandelen/lopen/fietsen tegen kanker!

 

Waarom? Veel confraters aan onze balie (én ver daarbuiten) werden of worden geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker.

 

Ook de jonge balie werd van dichtbij geconfronteerd met deze ziekte, daar wij vorig jaar confrater én collega-bestuurslid Mr. CROMBEZ van de jonge balie te Veurne hebben verloren aan deze ziekte.

 

Elk klein gebaar in de strijd tegen deze ziekte kan van grote waarde zijn, elke actie kan het verschil maken en ook helpen om de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten te verbeteren.

 

Doel? 1.000 km afleggen op 1 dag tijd, nl. 12.12.2020.

 

Hoe? Voor een vrij te kiezen bedrag kan je één van de duizend km’s sponsoren die we gezamenlijk zullen wandelen/lopen/fietsen.

 

Door je deelname maak je kans op een mooie prijs, nl. één van de drie boekenbonnen van de Standaard boekhandel.

 

Hoe gaat dit concreet in zijn werk gaan?

 

Stuur een mail naar: julie.gaudissabois@gmail.com. Je vermeldt je naam (en contactgegevens) én het bedrag dat je wenst te besteden. Je stort nadien dit bedrag op de rekening van de jonge balie (BE 69 6301 4200 0278). Per bedrag van 5 EUR neem je één keer deel aan onze tombola voor één van de drie boekenbonnen.

 

Het staat iedereen uiteraard vrij om deze brief eveneens rond te sturen in jullie eigen sociale kringen / andere balies. Hoe meer volk wij kunnen bereiken, hoe mooier het bedrag dat wij kunnen schenken aan kom op tegen kanker.

 

De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar kom op tegen kanker.

 

Op 12.12.2020 nodigen wij alle confraters aan onze balie uit om te wandelen/lopen/fietsen én dit te registreren via de strava app (via de club jonge balie Dendermonde). Indien je niet beschikt over de strava app kan je je aantal km’s ook handmatig doorgeven per mail aan onze sportverantwoordelijke op het mailadres wynton@kvadvocaten.be.

 

Let op, 5 km fietsen zal gelijkgesteld worden met 1 km lopen/wandelen, teneinde geen onevenwicht te creëren!

 

Foto’s van de wandelingen,loopsessies, fietssessies op 12.12 mogen steeds gedeeld worden via instagram, waarin je @cjbdendermonde kan taggen, zodat wij deze kunnen reposten!

 

Wij zijn nog op zoek naar een sponsor die, indien wij de 1.000 km gezamenlijk hebben gehaald, het reeds ingezamelde bedrag wil verdubbelen, dan wel een vast bedrag wil sponsoren. Ook dit zal dan integraal naar kom op tegen kanker gaan. Wij houden jullie hiervan verder op de hoogte!

 

Wij hopen dat jullie op 12.12 as. massaal gaan wandelen, fietsen, lopen zodat wij ons doel kunnen bereiken!

 

Hopend op veel reactie, verblijven wij,

 

Met confraternele groet,

 

het bestuur van de Jonge Balie Dendermonde

Details

Datum:
12/12/2020
Evenement categorie:

Organisator

Jonge Balie Dendermonde
Phone
03/361.00.05
Email
info@jongebaliedendermonde.be
Bekijk Organisator website