Telefoonnummer: 052 25 99 69e-mail: info@jongebaliedendermonde.be
Loading Events

« All Events

Familiedag 2 juni 2024 – Pairi Daiza

2 juni @ 10:00 - 18:00

Waarde Confraters,

 

Op zondag 2 juni 2024 nodigt het bestuur van de Jonge Balie u en uw gezins- of familieleden uit voor een familiedag, die dit jaar naar Pairi Daiza gaat.

 

Pairi Daiza, dat meermaals werd uitgeroepen tot “Beste Zoo van Europa” en drie sterren kreeg in de Groene Michelin-gids, neemt u mee op een reis naar de vijf continenten om meer dan 7.000 dieren te ontmoeten.
Pairi Daiza bezoeken is als op reis vertrekken. Dankzij de authentieke gebouwen, de talrijke plantensoorten, de halfedelstenen en natuurlijk de dieren, wordt u meegenomen naar alle uithoeken van onze mooie planeet.
Reuzenpanda’s, olifanten, ijsberen, neushoorns, walrussen, gorilla’s, orang-oetans, vissen, zeldzame vogels, … Meer dan 700 buitengewone diersoorten wachten op u in unieke en authentieke leefgebieden.

 

Omwille van diverse praktische redenen wordt er geen gezamenlijk vervoer voorzien.

Alle deelnemers verzamelen om 10u aan de ingang van het park, bij openingstijd. Gedurende de ganse openingstijd kan iedereen vrij rondlopen in het park en dit tot sluitingstijd, nl. 18u. Lunch kan iedereen individueel bepalen: het park heeft verschillende eetgelegenheden volgens diverse prijscategorieën. In de namiddag is het wel raadzaam niet té ver uit de buurt van het bestuur van de jonge balie te vertoeven, gezien een traktatie wel eens kan voorvallen.

 

Deelnemersprijs:

  • Volwassenen (12-64 jaar): 34 EUR
  • Kinderen (3-11 jaar): 28 EUR
  • Kinderen onder 3 jaar mogen gratis binnen.

Deelnemen kan middels mailbericht aan gwennydemeester@denderlaw.be voor 20 mei 2024, met de melding hoeveel deelnemers (per leeftijdscategorie) u wenst in te schrijven.

Opgelet: de voormelde prijzen zijn pas geldig bij een minimum aantal inschrijvingen van 20 personen. Indien er te weinig inschrijvingen zijn tegen uiterlijk 20 mei, zullen wij genoodzaakt zijn de familiedag te annuleren. Wacht dus zeker niet met inschrijven.

 

 

Hopelijk tot dan!

Details

Date:
2 juni
Time:
10:00 - 18:00

Venue

Pairi Daiza
Domaine de Cambron
Brugelette, 7940 Belgium
+ Google Map