Telefoonnummer: 052 25 99 69e-mail: info@jongebaliedendermonde.be
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt

15/12/2022 @ 19:00 - 23:30

 

Op 15 december organiseert de Jonge Balie voor het eerst haar gezellige kerstmarkt.

 

De Jonge Balie zet dit jaar haar schouders onder een nieuw project: kerstmuziek, winterse kost en jenever voor het goede doel!

Vanaf 19u kan u bij ons terecht op de speelplaats van het Oscar Romerocollege te Sas 38, 9200 Dendermonde, voor een warme chocomelk, een gezellige jenever of een overheerlijke versnapering.

De volledige opbrengst van de eerste editie zal geschonken worden aan Ferm’ Eline. Een goed doel dat onze bestuurder cultuur (Mr. Astrid Wuyts) persoonlijk nauw aan het hart ligt.

Ferm’ Eline is een opstartende VZW opgericht voor Eline, een wereldverbeteraar pur sang. Ferm’ Eline biedt een wachthuis voor jongeren met een mentale problematiek die omwille van de lange wachtrijen bij instellingen niet geholpen kunnen worden. Op deze manier wordt Eline’s passie ‘zorgen voor’ verder gezet door haar familie en vrienden.

Dit jaar biedt de Jonge Balie haar confraters graag de mogelijkheid om hun kunsten ten toon te spreiden. Wenst u eveneens een kraampje uit te baten op onze kerstmarkt of op een andere manier het goede doel te steunen, contacteer dan Mr. Astrid Wuyts (aw@justis.be).

 

Ook niet-leden van onze balie zijn welkom, dus verzamel uw vrienden, verzamel uw kantoorgenoten en laat er ons samen een warme avond van maken.

 

Tot dan!

Details

Datum:
15/12/2022
Tijd:
19:00 - 23:30

Organisator

Jonge Balie Dendermonde
Telefoon
03/361.00.05
E-mail
info@jongebaliedendermonde.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Speelplaats Oscar Romerocollege Dendermonde
Sas 38
Dendermonde, 9200
+ Google Maps

Registreren voor dit evenement is niet meer mogelijk.