Telefoonnummer: 052 25 99 69e-mail: info@jongebaliedendermonde.be
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Sportactiviteit via STRAVA

01/10/2020 @ 00:00 - 30/07/2021 @ 00:00

Waarde confraters,

 

In deze vreemde tijden hebben vele confraters zich terug gericht op de basissporten die zowel individueel als in groep kunnen worden beoefend, namelijk fietsen, lopen en wandelen.

 

Velen onder u zijn allicht ook bekend met de populairste loop- en fietsapplicatie van het moment, zijnde ‘STRAVA’, waarop uw fietsritten en wandel- of looptochten netjes worden geregistreerd op basis van GPS-gegevens.

 

Hieruit is het idee gegroeid om een kleine competitie op te richten binnen onze balie Dendermonde tussen de regio’s Sint-Niklaas (Waasland), Dendermonde en Aalst.

 

Hoe?

 

Elke confrater is verbonden aan een bepaalde regio (Sint-Niklaas, Dendermonde of Aalst). Het bepalende criterium is het kantooradres. Het privéadres of de plaats waar de sportieve activiteit plaatsvindt, speelt bijgevolg geen enkele rol.

 

Per balieregio wordt er één clubkapitein gekozen en wordt er één club opgericht op Strava, waaraan u eenvoudig kan toegevoegd worden indien u de applicatie reeds heeft of zodra u Strava heeft gedownload.

 

De clubkapiteins zijn de volgende:

 

– Sint-Niklaas (Waasland): Mr. Wynton VAN LEUVENHAEGE

– Dendermonde: Mr. Janne GOOSSENS

– Aalst: Mr. Femke VANDERGHOTE

 

Zodra u toegevoegd bent aan uw regioclub, zullen uw gefietste, gelopen of gewandelde kilometers automatisch worden toegevoegd aan de regioprestaties.

 

De verdeling van ‘punten’ is als volgt:

 

Per 5 gefietste kilometers: 1 punt

– Per gewandelde of gelopen kilometer: 1 punt

 

Deze virtuele clubs openen ten slotte ook de deuren naar het eenvoudiger organiseren van toekomstige groepsactiviteiten. Hierover zal later meer informatie verschaft worden.

 

Wanneer?

 

Deze competitie loopt het hele gerechtelijke jaar door en vangt aan vanaf 1 oktober.

 

Per kwartaal (zijnde oktober-december 2020, januari-maart 2021 en april-juni 2021) dienen de verschillende regio’s binnen onze balie zich in te zetten om zoveel mogelijk kilometers te malen om de felbegeerde wisselbeker en eeuwige roem in de wacht te slepen!

 

De wisselbeker wordt bezorgd aan desbetreffende regiokapitein en deze mag hiermee een kwartaal lang pronken!

 

 

Inschrijven?

 

Indien u interesse heeft om deel te nemen, kan u een mailtje sturen naar wynton@kvadvocaten.be met vermelding van uw kantooradres en hierna zal u worden toegevoegd aan desbetreffende club op Strava.

 

Inschrijven kan gedurende het hele gerechtelijke jaar, maar hoe vroeger je je aanmeldt, hoe meer kilometers je kan registreren voor je regio.

 

 

Kostprijs?

 

Deelname is vanzelfsprekend gratis. De Strava-applicatie is gratis te downloaden in de Apple Store (Apple) of in de Google Play Store (Android). De “Free Version” volstaat wel degelijk, er is geen nood aan een “Premium” of betalende versie van Strava.

 

 

Namens het bestuur van de Jonge Balie hoop ik van harte dat ik kan rekenen op jullie sportieve inzet voor jouw regio!

 

 

Met confraternele groeten,

het bestuur van de Jonge Balie Dendermonde

Details

Begin:
01/10/2020 @ 00:00
Einde:
30/07/2021 @ 00:00
Event categorie:

Organisator

Jonge Balie Dendermonde
Telefoon
03/361.00.05
E-mail
info@jongebaliedendermonde.be
Bekijk Organisator website